Being Tusshar Dhaliwal’s & Archana Tomer’s MRS INDIA UNIVERSE 2018, Press Conference

Being Tusshar Dhaliwal’s & Archana Tomer’s MRS INDIA UNIVERSE 2018, Press Conference

A press conference was held to introduce the Gold (21-35) and Platinum (35-50) Categories winner of “MRS INDIA UNIVERSE 2018” at G77 Club, Goldfinch Hotel, where support of sponcers were also acknowledged.

Winner’s in Gold were Preeti Meena (Universe), Shamyuktha Prem (Globe), Apsara Guha Thakurta (Earth), Shuchi (World) & Teena Mali (International). In Platinum Ruby Machra (Universe), Sangeeta Sinha (Globe), Shweta Kaushal (Earth), Anita Singh (World) & Arundhuti Maitra (International).

             

Grand Finale of Mrs India Universe 2018, was held in Pune at the Hotel Orchid. The 51 stunning contestants participated for Universal, Globe, World, Earth & International. Judge’s for finale were, Kunal Kapoor, Rakesh Sabharwal, Pawan Kaushik, Smriti Khanna, Pankaj Berry, Rumana Sinha Sehgal, Mrs Universe 2018 North West Asia and fashion designer Miku Kumar.

बीइंग तुषार धालीवाल एवं अर्चना तोमर की “मिसेज़ इंडिया यूनिवर्स २०१८” की प्रेस कांफ्रेंस।

“मिसेज़ इंडिया यूनिवर्स २०१८” की प्रेस कॉन्फ्रेंस में गोल्ड (२१-३५), और प्लैटिनम (३५-५०) कैटेगरी के विजेताओं को अंधेरी के गोल्डफिन्च होटल में पत्रकारों से परिचित कराया गया।

गोल्ड कैटेगरी के विजेता थे प्रीती मीना (यूनिवर्स), शमयुक्ता प्रेम (ग्लोब), अप्सरा गुहा ठाकुर्था (अर्थ), शुचि (वर्ल्ड) एवं टीना माली (इंटरनेशनल)। प्लेटिनम कैटेगरी में रुबी माछरा (यूनिवर्स), संगीता सिन्हा (ग्लोब), श्वेता कौशल (अर्थ), अनिता सिंह (वर्ल्ड) एवं अरुन्धुति मैत्रा (इंटरनेशनल)।

इसका ग्रैंड फिनाले पुणे के होटल आर्किड में सम्पन्न हुआ। ५१ प्रत्याशियों ने यूनिवर्सल, ग्लोब, वर्ल्ड, अर्थ एवं इंटरनेशनल के लिए भाग लिया। इसके जज थे कुणाल कपूर, राकेश सभरवाल, पवन कौशिक, स्मृति खन्ना, पंकज बैरी, रूमाना सिन्हा सहगल (मिसेज़ यूनिवर्स २०१८ नार्थ वेस्ट एशिया) एवं फैशन डिज़ाइनर मीकू कुमार।

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.